Paul de Leeuws Roodkapje ‘zenuwslopend spel’

paul de leeuw roodkapjePaul de Leeuw opent het nieuwe seizoen van RTL 4 op de zaterdagavond met de spelshow Roodkapje. Het programma is al een jaar geleden aangekondigd en nu is er meer bekend over de inhoud van het spelletje. Elke week moeten zijn kandidaten raden wie Roodkapje is.

“Daarvoor ontvangt Paul wekelijks twee prominente gasten en dan niet alleen voor een grappig en interessant gesprek, ze moeten ook een zenuwslopend spel spelen”, aldus RTL. “In een fantasierijke en sprookjesachtige setting ontvangt Paul zijn gasten. Elke bekende gast neemt een vriend, vriendin of familielid mee.”

“Iemand waarmee zij een sterk team vormen en steengoed zijn in het spelen van spelletjes. Ook Roodkapje is te gast. Maar wie is zij? Aan de twee teams om erachter te komen wie er onder de rode kap schuilgaat. Wordt de identiteit van Roodkapje bekend dan spelen de gasten het spel verder in het raden van de namen van bekende personen.”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul de Leeuws Roodkapje ‘zenuwslopend spel’

  1. syl

    Heb gisteravond gekeken naar dat nieuwe programma Roodkapje.
    In het begin was het wel leuk om die namen door bekende nederlanders te laten raden maar daarna weer diezelfde namen uit die “pot” had ik het wel gezien.
    Voor mij hoeft het niet meer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>