Driedubbele portie fantasy-serie Sleepy Hollow op RTL 5

sleepy hollowRTL 5 heeft de fantasy-serie Sleepy Hollow aangekocht en jaagt het eerste seizoen er deze zomer doorheen met driedubbele afleveringen op één avond. In de serie staat Ichabod Crane centraal, die in het jaar 1781 op het slagveld om het leven komt als hij een Britse ruiter onthoofd. De ruiter blijkt echter de Dood te zijn, één van de vier ruiters van de Apocalyps. Als deze in het jaar 2013 uit het graf herrijst, staat ook Crane op uit het graf.

Crane belandt in het plaatsje Sleepy Hollow. Al snel ontdekt hij dat het kwaad met hem is meegekomen in de vorm van de beruchte ruiter zonder hoofd. Wanneer sheriff August Corbin door de ruiter wordt vermoord, vormt Ichabod samen met inspecteur Abbie Mills een opmerkelijk team. Samen gaan ze de strijd aan tegen het kwaad en ontrafelen ze mysteries uit het verre verleden.

In de Verenigde Staten heeft Sleepy Hollow het goed gedaan, Fox heeft een tweede seizoen besteld. De serie is al een tijdje uit, dus de doelgroep heeft het mogelijk al online gekeken. Maar anders kun je het lekker snel kijken via RTL 5.

Bekijk de trailer:

Sleepy Hollow, 20.30 uur, RTL 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Driedubbele portie fantasy-serie Sleepy Hollow op RTL 5

  1. Astrid

    Superserie!

      /   Reply  / 
  2. jolanda

    inderdaad top serie. kan niet wachten op de rest

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>