Expeditie-lid Ferry Doedens: Ik kan ook heel rustig zijn

foto: Nick van OrmondtGisteren is de cast van Expeditie Robinson 2014 onthuld en Ferry Doedens is één van de leden. De acteur staat te boek als een druktemaker, toch zou hij zijn 13 medekandidaten niet hebben vermoeid met zijn ADHD-achtige karakter. “Iedereen denkt dat ik altijd heel erg druk ben, maar ik kan ook heel rustig zijn.”

Ferry is te gast in RTL Boulevard om te praten over zijn reis, al kan hij natuurlijk niet te veel prijsgeven. “Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad.” Maar of het ook afzien was, dat laat hij in het midden, aangezien het echte afzien pas begint als je langere tijd op het eiland zit. “Ik ben hier altijd al heel erg met eten bezig. Gelukkig was het een vruchtbaar seizoen, op het eiland. Tja, soms denk je aan een broodje pindakaas en jam, al gingen mijn gedachten way beyond.”

En dan is er nog het haar van Ferry, waar hij in interviews altijd zo liefdevol en beschermend over praat. Eigenlijk mag niemand aan zijn blonde lokken zitten behalve Ferry zelf, en bij elke gelegenheid kijkt hij even in de spiegel of het nog goed zit. Maar ook hier zegt de ijdeltuit dat Expeditie niet afzien was. “Af en toe deed ik wat meer water in mijn haar, want ik had geen gel.”

Expeditie Robinson is vanaf 4 september te zien bij RTL 5.

Zie ook:
- Ferry Doedens en Manuel Broekman in Expeditie Robinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>