Chantal Janzen uit logeren bij BN’ers

chantal janzenChantal Janzen is de vrouw die het komend seizoen het drukst krijgt bij RTL. Naast haar lopende series Divorce, De Jongens tegen de Meisjes, Holland’s Got Talent en Everybody Dance Now krijgt ze twee nieuwe klussen. Eéntje daarvan is een uitgebreide logeerpartij, want Chantal gaat verschillende BN’ers een dagje volgen en blijft dan zelfs overnachten. “Ik hoop een beetje fly on the wall mee te kunnen kijken. Dat zou ik heel graag doen bij Louis van Gaal, maar hij vindt het wat moeilijk…” Daarnaast komt Chantal met een verrassend programma voor RTL: Het Orkest van Nederland.

Samen met een Britse dirigent gaat ze op zoek naar musicerend talent op amateurniveau of bijna-professioneel. Doel is om een orkest te vormen waarmee opgetreden kan worden in het Concertgebouw. Het is niet meteen een programma dat je bij RTL verwacht, maar wellicht heeft de zender zich laten inspireren door het succes van de Concertgebouworkest-soap bij de Avro en het programma Maestro.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>