Meeuwis & De Mol maken nog meer vrienden

meeuwis de molJohnny de Mol en Guus Meeuwis leren elkaar kennen tijdens het programma Waar Is de Mol, wat het vertrekpunt blijkt van een mooie vriendschap. En dat resulteert nu in het tv-programma Meeuwis & De Mol maken vrienden, de eerste èchte klus voor Guus na zijn rol als teamcaptain in Ik Hou van Holland. In eigen land gaan ze er op uit om op te trekken met ‘bijzondere groepen mensen’.

In een oud busje voorzien van aanhanger met een kookuitrusting waar menig kok jaloers op zou zijn, reizen de mannen door eigen land. Om en om beslissen de heren waar en bij wie ze de komende dagen slapen en verblijven. Voorwaarde is dat het een groep mensen is die heel veel tijd met elkaar doorbrengt op een bijzondere locatie.

Zo draven ze op bij een oefening van de Rode Baretten op de Veluwe, worden ze ontvangen bij het Katholiek Jongeren Festival in Nieuwkuijk en logeren ze bij een circus in Zuid Holland. Nieuwsgierig als ze zijn, gaan Johnny en Guus op onderzoek uit om meer te weten te komen over de manier waarop deze mensen met elkaar leven en omgaan. “De relaxte houding van de twee mannen zorgt ervoor dat zich op een ongedwongen manier interessante en grappige gesprekken ontvouwen”, aldus RTL.

Met Guus en Johnny heeft de zender twee echte personality’s te pakken, die blijkbaar samen ook een prettige click hebben. Dat maakt van Meeuwis & De Mol een potentieel aangenaam programma, zolang er op lokatie maar niet te veel voorgeproduceerd blijkt te zijn. We gaan ‘t zien.

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden, 21.30 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>