John Cleese vanavond aan tafel bij RTL Late Night

humberto tan rtl late nightJohn Cleese is heel even in Nederland. Vanavond speelt hij in koninklijk theater Carré en RTL Late Night heeft het gevecht om John als studiogast gewonnen. De Britse komiek zit vanavond aan tafel bij Humberto Tan.

Cleese veranderde met zijn optredens in series en films voorgoed het aanzien van de Engelse humor. De Brit is naast komediant, acteur, producent en scenarioschrijver vooral gewoon mens. Een uur lang gaat Humberto met hem in gesprek waarbij hij alles van Cleese wil weten. Zo komen zijn allereerste optredens ter sprake maar ook de moeilijke relatie met zijn ouders en de vrouwen in zijn leven.

John presenteert in Nederland zijn boek Kortom… De Autobiografie waarin hij op levendige wijze en met veel humor over zijn jeugd, zijn ouders, zijn middelbare school en zijn tijd als rechtenstudent in Cambridge vertelt.

RTL Late Night, 22.30 uur, RTL 4

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “John Cleese vanavond aan tafel bij RTL Late Night

  1. Rien Seip

    Met het schaamrood op de kaken ben ik weg gezapt van LN. Waarom denken wij in NL dat we Engels kunnen spreken? Vreselijk. Wat een kleuterklasje. Peter Stoof wilde weten, dat heb ik nog net meegekregen, of de silly walks waren gechoreografeerd. Zo’n woord krijg je in he Nederlands al niet goed uit je mond laat staan in het Engels. En maar door zeiken over de loopjes van Cleese. Cleese is te beleefd om daar een halt aan toe te roepen. Wat de aanwezige gasten echter ontging is dat Cleese zich opstelde als collega die meer dan bereid was dieper in te gaan op het schrijven van comedy en tricks of the trade. Dat John Cleese nog enigszins iets begreep van het steenkolenengels mag een wonder genoemd worden. Het was een kleuterklasje met Humberto in de rol van bovenmeester.

      /   Reply  / 
  2. Shownieuws

    Pokémon, nieuwe afleveringen | Zat en Zo 08.00 | DisneyXD

      /   Reply  / 
  3. Shownieuws

    Calimero, nieuwe afleveringen | Ma t/m Vr 12.10 | NPO 3

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>