RTL-drama Divorce wordt realiteit in De Vadervilla

divorceMet Divorce heeft RTL 4 een grote hit te pakken op het gebied van dramaseries. Drie mannen die in scheiding liggen betrekken samen een mooi pand in Haarlem om daar te verblijven zolang een en ander wordt afgewikkeld. Bijna 2 miljoen mensen volgen de serie. Maar hoe bijzonder is het dat dit fictieve scenario realiteit wordt in de nieuwe RTL-show De Vadervilla?

RTL werft momenteel kandidaten voor het programma, gescheiden mannen die hulp nodig hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “We bieden je voor een korte periode in onze villa, temidden van andere gescheiden mannen, en gaan je met ons team van experts helpen een nieuw leven op te bouwen”, luidt de oproep.

Kortom: de villa is niet een 1-op-1 vertaling van Divorce, maar heeft er wel heel wat van weg. Wanneer De Vadervilla op tv te zien moet zijn, is niet bekend.

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL-drama Divorce wordt realiteit in De Vadervilla

  1. Rick

    Waarom is er bij RTL op dit moment alleen maar emo programma’s? Echt vreselijk je ziet alleen maar mensen huilen en in de schuld zitten gewoon leedvermaak….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>