Zin in! Chantal uit studio voor Chantal Blijft Slapen

chantal janzenChantal Janzen is als presentatrice tot volle wasdom gekomen bij RTL 4. Na vooral studioshows te hebben gedaan gaat ze vanaf vanavond weer met de camera op pad voor personality-show Chantal Blijft Slapen. Een discipline die ze een tijdje niet heeft uitgevoerd, maar waar ik wel enorm naar uitkijk. De previews van Chantal Blijft Slapen zijn in elk geval enorm uitnodigend.

Het format heeft ogenschijnlijk niets om het lijf. Chantal trekt een dagje op met collega-BN’ers en daar hoort ook een logeerpartijtje bij. Maar hoe vaak krijgen we nu helemaal de slaapkamers van onze sterren te zien? Laat staan dat ze er dan ook nog zelf in een nachtjapon of pyjama rondlopen. Het moet voor de productie een helse klus zijn geweest om de sterren over te halen, al zullen veel collega’s hebben toegestemd juist vanwege hun geliefde collega.

Over Chantal, winnaar van de Zilveren Televizier-Ster 2014 Chavoor favoriete tv-vrouw, wordt vaak gezegd dat haar timing en gevatheid zo briljant zijn. Juist daarin kan ze excelleren in Chantal Blijft Slapen. Als interviewer is dit een mooie kans om zich te ontwikkelen. “Ooit wil ik graag een grote talkshow doen, maar daar ben ik nog lang niet klaar voor”, vertelt ze vandaag in het AD. “Dus ik wil bij het begin beginnen en mensen opzoeken. Wat valt mij aan die mensen op en waar gaan zij naartoe? Zoals een vreemd kind op straat aan je kan vragen.”

De komende weken is te zien hoe Chantal met haar tandenborstel aanklopt bij Halina Reijn, Carlo Boszhard, Tijl Beckand, Angela Groothuizen, Humberto Tan en Hans Klok.

Chantal Blijft Slapen, 20.30 uur, RTL 4

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zin in! Chantal uit studio voor Chantal Blijft Slapen

  1. Shownieuws

    Pokémon (nieuwe afleveringen) | ZA/ZO 06.45 | Disney XD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>