Gordon stopt als jurylid bij talentenjachten

gordon holland's got talentHolland’s Got Talent moet het voortaan zonder Gordon stellen. Hij stopt namelijk als jurylid. In De Telegraaf zegt hij: “Negen jaar heb ik in jury’s gezeten, vanaf Idols in 2005. Drie jaar Idols, drie jaar X Factor, drie jaar Holland’s Got Talent. En nu dacht ik: even een paar jaar geen gejureer meer, laat een volgende generatie maar ’s een mening geven.”

Het is niet voor het eerst dat Gordon zijn haat-liefde-verhouding met het genre uit. Enkele jaren terug schreef hij de talentenjacht al eens ten dode op. En ook als hij ‘de strontkar’ over zich heen gereden kreeg, bijvoorbeeld na ‘nummertje 39 met rijst’, flirtte hij wel eens met het idee om te stoppen.

En nu is het dus weer zo ver. Waarbij meteen de vraag rijst: wie gaat Gordon opvolgen? “Geen idee. Ik begreep wel dat ze dat meteen als een groot probleem of in elk geval grote uitdaging zagen; mensen die op tv écht durven te zeggen wat ze ergens van vinden… die zijn er niet zoveel!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>