Tv-spelletje Letrz met Jessica Mendels beleeft debuut

letrz jessica mendelsDe tijd van Call TV en de belspelletjes ligt verder achter ons, waarmee ook het ‘vermaak’ op televisie overdag erg schaars is geworden. Want hoe je het wendt of keert, die belmeiden waren best aangenaam behang voor als je overdag thuis zat. RTL 4 komt vanaf vandaag met een nieuw tv-spelletje voor tijdens overdag. Zo aan het einde van de lunchtijd presenteert Jessica Mendels het nieuwe spelletje Letrz. Meespelen kan thuis via een app.

In drie rondes nemen twee studiokandidaten het tegen elkaar op. In alle rondes worden twee letters gegeven. Door letters voor, tussen of na de gegeven letters te plaatsen, moeten de kandidaten zoveel mogelijk woorden maken. Iedere gebruikte letter staat voor een vast aantal punten. Doordat de bedenktijd beperkt is, moeten de spelers hun hersens behoorlijk laten kraken om als winnaar uit de bus te komen.

De kandidaat die na drie rondes het meeste aantal punten heeft, speelt de finale. De finalist moet binnen een bepaalde tijd een minimaal aantal punten behalen. Als dat lukt, staat er een mooie prijs te wachten. Lukt dat niet, dan mag de finalist de volgende dag opnieuw een poging wagen.

Letrz, 13.20 uur, RTL 4

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tv-spelletje Letrz met Jessica Mendels beleeft debuut

  1. revzo

    leuk ik ga kijken allen om 17:00 lijkt mij een beteren tijd stip maar goed ivb met 17:05 – 18:00 Dr. Phil en lingo was ook voor dat allemaal mvg

      /   Reply  / 
  2. Jaap

    Moet het decor nou echt bestaan uit een ‘blue screen’?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>