Ziekenhuisserie The Night Shift nieuw op RTL 8

the night shiftRTL 8 is de zender met het meest vrouwelijke profiel binnen de RTL-familie, toch is er nog geen ziekenhuisserie te zien. Tot vandaag, want deze week jast de zender er het eerste seizoen van The Night Shift doorheen.

The Night Shift draait om een groep artsen die aan de slag gaat in de nachtploeg van het San Antonio Memorial. Arts en adrenalinejunkie TC Callahan is drie keer uitgezonden naar Afghanistan en daardoor een ander mens geworden. In het San Antonio doet hij elke dienst weer zijn best om levens te redden, maar hij merkt al snel dat er in het ziekenhuis andere regels gelden dan aan het front. De bureaucratische directie maakt zich namelijk meer zorgen over de financiën dan om de noodlijdende patiënten.

Het eigenzinnige team bestaat naast TC onder meer uit zijn beste vriend Topher en zijn pupil Drew. Samen proberen ze het nachtelijke werken wat aangenamer te maken, maar zodra een spoedgeval zich aandient, zijn ze gefocust. Alles verandert wanneer TC’s ex-vriendin Jordan het hoofd van de nachtploeg wordt. Zij probeert iedereen in toom te houden, maar TC maakt het haar niet makkelijk.

In de Verenigde Staten is inmiddels een tweede seizoen besteld. In Nederland moet de eerste aflevering het opnemen tegen Grey’s Anatomy op Net 5, dat bij veel kijkers uit de beoogde doelgroep redelijk ingesleten is.

Bekijk de trailer:

The Night Shift, 20.30 uur, RTL 8

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Ziekenhuisserie The Night Shift nieuw op RTL 8

  1. Geor Hintzen

    KuntU mij vertellen wat de titel van het muzieknummer was aan het einde van de aflevering van Night Shift vanavond? Dank!

      /   Reply  / 
  2. w

    waar word dit herhaald of kan ik het online terugzien

      /   Reply  / 
  3. stampertje

    Gaat deze serie nog verder?
    een keer per week zou ik erg leuk vinden

      /   Reply  / 
  4. An

    Deze serie moet echt blijven, zo goed.

      /   Reply  / 
  5. G van Galen

    RTL8 ga zo door, laat ons voortaan genieten van series zoals “the Night Shift”

      /   Reply  / 
  6. Jet

    Wanneer is de volgende aflevering ?? Zo spannende en goede serie mag blijven !!

      /   Reply  / 
  7. Ik

    Grey’s heeft zn beste tijd wel gehad. Dir kijkt ook voor mannen wel lekker weg. Jammer dat het afgelopen is. Alle afleveringen gezien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>