RTL Late Night vanavond domein van Anouk

anouk-rtlln-scrZo nu en dan past RTL Late Night zijn concept aan. Een tafel met verschillende gasten is dan gedurende een uur het domein van één gast. Vanavond is zo’n uitzending, als Anouk met haar gevolg naar de studio komt. Vorige week is haar album Paradise and Back Again verschenen, reden genoeg voor een nieuw gesprek met Humberto Tan.

Anouk maakt er een traditie van om twee keer in een programma te verschijnen en daarna weer verder te kijken. Ze was al twee keer te zien bij Matthijs, bij Jeroen & Paul en nu dus voor een tweede keer bij Humberto. Afgelopen december was ze voor het eerst in RTL Late Night te gast.

Anouk heeft zich inhoudelijk tegen de uitzending aanbemoeid. Eén van de gasten aan tafel is manager Kees de Koning, die al ruim zeven jaar haar zakelijke steun en toeverlaat is en een ontzettend belangrijk persoon voor Anouk is. Verder is de Amerikaanse stand up comedian Louis C.K. een ware held voor de zangeres. Om die reden komt cabaretier Jeroen van Koningsbrugge, zelf ook groot fan van Louis, langs om de kijker thuis te laten zien wat deze man zo’n groot komisch talent maakt. De laatste gast aan tafel is zelfs voor Anouk een spannende. Ze ontmoette deze man jaren geleden op bijzondere wijze in Amerika. Wie? Dat is vanavond te zien.

RTL Late Night, 22.30 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>