RTL helpt kroost het huis uit: Het is hier geen Hotel

hotel papa en mamaThuiswonende kinderen zijn leuk, maar op een gegeven moment moeten ze toch echt hun vleugels uitslaan. Voor sommige ouders komt dat moment niet vroeg genoeg. Zij kunnen zich melden bij RTL 4, dat werkt aan het programma Het is hier geen Hotel!

“Heb jij er ook zo één? Zo’n groot kind dat thuis op de bank ligt en maar niet weg wil gaan?”, vraagt RTL zich hardop af in een kandidatenoproep. “Vind je het de hoogste tijd dat je kind op eigen benen leert staan, en zelf leert koken, wassen en misschien zelfs opruimen? Wanhoop niet langer, wij kunnen je helpen.”

RTL belooft geen terrorbewind te voeren, maar volwassen kinderen liefdevol het laatste zetje uit ‘Hotel Papa en Mama’ te geven.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL helpt kroost het huis uit: Het is hier geen Hotel

  1. Ilona

    Bn 21 jaar oud en met een zoontje woon ik bij me ouders,this te druk wonen er met 6 man ouders zusje
    Broertje ik en me zoontje ( 2jaar) het is gewoon te druk,en nie goed voor de ontwikkeling van me zoontje hoort gewoon met mama samen te wonen en niet zo bij opa en oma het moet leuk zijn zijn opa en oma zijn dat lukt niet op deze manier. Ik hoop dat jullie ons er bij kunnen helpen.
    Groet Ilona

      /   Reply  / 
  2. Qadar yousef

    Ben 16 jaar oud ik woon met me ouders en me broertje van 12 (markam tak) in het hartje van Nieuwegein me ouders vinden dat ik snel nu oud genoeg ben om voor me zelf te zorgen en dan ik voor me 17e verjaardag het huis uit moet.. Dit is te drastisch voor woorden iemand die me kan helpen???

    Graag hoor ik het qadar yousef
    06-84688411

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>