Missie staand plassen vervolgd in Nog Meer Voor Mannen

meer_voor_mannen maxim hartmanMaxim Hartman heeft een leuk begin gemaakt aan zijn strijd voor de mannenrechten, maar zijn doel is nog niet bereikt. En omdat Nog Meer Voor Mannen wel smoel geeft aan RTL 7, mag hij een tweede reeks afleveringen maken. Dit keer zet Maxim zijn strijd voort op het Binnenhof, waar hij de politiek voor zijn karretje probeert te spannen.

Maxim vertelt aan De Telegraaf: “GroenLinks-fractievoorzitter Bram van Ojik schrikt als ik hem vertel dat er scholen zijn waar jongetjes gedwongen zittend moeten plassen, terwijl staand plassen een grondrecht is. ’Als dat waar is, ga ik er wat aan doen’, belooft hij. En Arie Slob van de ChristenUnie bevestigt dat God een man is. Dat vond ik goed om te horen, want daar bestonden wel wat twijfels over.”

Maxim vindt dat mannen zich te veel naar het kolfje van de vrouw zetten. “Mannen kunnen van origine niet stilzitten, we hebben een kort lontje, we zijn niet altijd gemakkelijk. Maar al dat soort zaken wordt tegenwoordig afgestraft. Begrijp me goed: ik wil niet terug naar de tijd waarin de vrouwen in elkaar schrompelen als de man thuiskomt van het werk, maar het gaat echt verkeerde kant op”, waarschuwt hij.

Nog Meer Voor Mannen, 22.00 uur, RTL 7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>