Jouw Vrouw Mijn Vrouw terug zonder èchte VIPs

emile ratelband jouw vrouw mijn vrouw vipsHet is twee seizoenen één van de leukere programma’s op de Nederlandse televisie geweest: Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPs. Leuk omdat we onze sterren eens echt in een omgeving zijn waardoor ze ontwricht raken: thuis bij iemand anders. De eerste uren doorstaan ze vaak prima met veel uiterlijk vertoon, maar na de eerste nacht krijgen we de echte persoon achter de celebrity te zien. Maar of dit derde seizoen ook vuurwerk gaat opleveren, is even afwachten. Het rijtje deelnemende sterren is niet echt veelbelovend.

In de eerste aflevering zijn het Emile Ratelband en Glenn Helder die een ruil doen. De één is ‘s lands meest verguisde ster, de ander ex-voetballer. Verder dit seizoen nog artiestenmanager Jake Hampel (bekend uit de Barbie-soaps), Peter Jan Rens en Adelheid Roosen. Niet echt namen waarvoor je inschakelt.

Na Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs is de tweede reeks Thuis voor de Buis te zien, waar je als kijker een blik krijgt in de huiskamers van allerlei tv-kijkers. Dit programma maakte wat mij betreft een succesvolle start dit tv-seizoen, ik hoop dat de balans van aangekochte fragmenten dit keer wat evenwichtiger is. En dat er een aantal leuke gezinnen bijgekomen is. Zin in!

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPs, 20.30 uur, RTL 4
Thuis voor de Buis, 21.30 uur, RTL 4

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jouw Vrouw Mijn Vrouw terug zonder èchte VIPs

  1. Anja

    Van een verschrikkelijk nepwijf, die Ratelband muts

      /   Reply  / 
  2. Anja

    Wat een verschrikkelijk nepwijf, die Ratelband muts

      /   Reply  / 
  3. Joop

    Wat een aartslui varken die Glenn! Laat em aan het werk gaan en zijn schulden aflossen i.p.v. zo idioot te reageren.

      /   Reply  / 
  4. chris

    Ik heb met verbazing zitten kijken en ga ervan uit dat een hoop niet echt is. Ben absoluut geen fan van Emiel, vind ook vaak dat hij doorslaat. Maar omg Glen wat is er met je gebeurd. Je was een top voetballer. En ik kan me voorstellen dat je een beetje de weg kwijt bent door alles wat je hebt meegemaakt. Je mag echt in je handjes knijpen met Jara die echt alles voor je over heeft. In dit moet ik Emiel gelijk geven. Ik zie alleen een hoop agressie en weinig respect. En je maakt misbruik van haar liefde voor jou. Je maakt zelf een opmerking dat geld er wel toe doet. Miscchien moet je er dan over nadenken dat een paar lezingen en wat optredens echt je schulden niet gaan weg werken. Hoe serieus Jara bezig is met haar toekomst, ook voor jou, hoe weinig jij er serieus werk van maakt. Je moet je diep schamen. Ook ik ken het klappen van de zweep. Je gedraagt je nog steeds als een topvoetballer. Eigenlijk als een klein kind. Walgelijk man!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>