Nog meer twists in tweede seizoen Adam zkt. Eva

adam zkt eva nicolette kluijverDe naakte datingshow Adam zkt. Eva was vorig jaar een flink succes op RTL 5, met zo’n 800 duizend kijkers per aflevering. Niet zo gek dus dat er een tweede seizoen is besteld. En producent Eyeworks is wel zo slim geweest om daar wat vernieuwingen in door te voeren.

Adam zkt Eva kende elke aflevering al een twist om het spannend te houden, dat is dit seizoen verder uitgebreid. De singles krijgen de keus om hun zoektocht elders voort te zetten. Op een geheim eiland in de Zuid Chinese zee liggen dit keer nieuwe liefdeskansen voor alle Adams en Eva’s die het paradijs vroegtijdig moeten verlaten.

Nicolette Kluijver is dit seizoen ook meer betrokken bij de datende singles. Ze loopt dus vaker op het eiland rond (gekleed) en kan een en ander zo toch aansturen of prikkelen.

toni tony peroniOp de nieuwe dinsdagavond van RTL 5 verder ook de soap van vader en zoon Peroni. Vader was vroeger lid van Het Goede Doel en nu kapper, terwijl zoon Tony nu een artiestenbestaan leidt. Hij hoopt dat dit jaar zijn grote doorbraak op hem wacht. Tegelijkertijd is er wel wat privé sores. Twee jaar geleden is vader Toni na een turbulent huwelijk van meer dan twintig jaar gescheiden van Tony’s moeder Linda Dubbeldeman. Sinds de scheiding heeft Tony het contact met haar verbroken. Toch laat de verstoorde relatie met zijn moeder Tony niet los en ondanks alles wil hij proberen het contact met haar te herstellen.

Adam zkt. Eva, 20.30 uur, RTL 5
Toni & Tony: Zo Vader Zo Zoon, 21.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>