Dan Karaty jurylid in Dance, Dance, Dance

karatyDan Karaty neemt opnieuw zitting in de jury van een dansprogramma. Na So You Think You Can Dance en Holland’s Got Talent gaat hij nu aan de slag met Dance, Dance, Dance, waar RTL 4 na de zomer mee komt. Ook Timor Steffens en Igoné de Jongh zitten in de jury, maakt de zender via Twitter bekend.

In Dance, Dance, Dance worden bekende Nederlanders eens niet gekoppeld aan een professionele danser, maar aan elkaar. Doel is om samen een zo goed mogelijke prestatie op de dansvloer te leveren. Chantal Janzen en Jandino Asporaat presenteren het amusement.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dan Karaty jurylid in Dance, Dance, Dance

  1. Buzz

    Toch wel apart of niet…. vorige week eerst geneuzel over een tweet die volledig verkeerd wordt vertaald door zogenaamde nieuwsrubrieken. Dan geweldige headlines als ‘RTL ontslaat Dan Karaty’ ‘RTL heeft niets gepland staan met Dan Karaty’etc etc…. Wat een onzin verhalen zeg. Komen zeker uit de koker van RTL zelf om de buzz beetje gaande te krijgen???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>