Antoin Peeters nieuwe anchor RTL Nieuws

AntoinPeeters_grijs-575-385-578-385-2-0-575-385_510_341_c1Antoin Peeters volgt Rick Nieman op als anchor van RTL Nieuws. Hij gaat een duo vormen met Merel Westrik. Het andere duo blijft Roelof Hemmen en Daphne Lammers. Antoin werkt al 14 jaar voor RTL Nieuws en is sinds 2012 royalty-verslaggever.

Antoin verheugt zich op zijn nieuwe functie: “Na al die jaren RTL Nieuws zit dit bedrijf in mijn DNA. Toch gaat er voor mij veel veranderen. Als verslaggever ben je volledig gefocust op je eigen verhaal. Als vaste nieuwslezer ben je veel meer bezig met het complete beeld: al het nieuws uit binnen- en buitenland. Een verandering waar ik erg veel zin in heb.”

Hoofdredacteur Harm Taselaar laat weten: “Mooi dat we de beste kandidaat uit eigen geledingen hebben kunnen rekruteren. Ben ik trots op. Dat zegt namelijk veel over de kwaliteit die we hier in huis hebben. Het is voor iedereen een klusje om Rick Nieman op te volgen, maar Antoin beschikt hiervoor in mijn ogen over alle noodzakelijke eigenschappen. En hij heeft er zelf ook zo buitengewoon veel zin in, dat ik vol vertrouwen naar de toekomst kijk.”

Wie de nieuwe royalty-verslaggever wordt binnen RTL Nieuws, is nog niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>