Vertrek bij Voice Kids niet eigen keuze Angela

angela groothuizen een nieuw beginAngela Groothuizen keert komend seizoen niet terug bij The Voice Kids en dat is niet haar eigen besluit geweest. Dat is duidelijk geworden bij RTL Late Night, waar Voice-producent John de Mol en RTL-zenderbaas Erland Galjaard aan tafel zitten. Het is de wens van RTL om te vernieuwen bij de coaches en daarom is met pijn in het hart afscheid genomen van Angela.

Voor John geen gemakkelijk besluit, aangezien hij al decennia samenwerkt met Angela. Uiteindelijk moet Erland Galjaard het slechtnieuwsgesprek voeren. “Ik stuurde haar een sms’je: mag ik je even bellen? Toen ze opnam, zei ze: ‘Jij belt mij over dat ik niet meer in The Voice Kids zit’. Ze wist het al, had dingen gehoord. Dat was pijnlijk.”

Uiteindelijk benadrukt Erland wat voor vakvrouw Angela is, en dat ze de keuze voor vernieuwing volledig begrijpt. In RTL Boulevard heeft ze via een schriftelijke reactie al laten weten volledig achter het besluit te staan.

Angela werkt momenteel aan Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen voor RTL 5.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vertrek bij Voice Kids niet eigen keuze Angela

  1. Robert

    Jammer weer een goede vakvrouw aan de kant gezet die weet waar ze over praat,ik vaag mij af wat belangrijker is de leeftijd of de profesionele kennis

      /   Reply  / 
  2. ciao

    WAARDELOOOOOOOOS!!!! Zij kenmerkt THE VOICE!!!! Aghhh we zullen we haar moederlijke imago toch missen. Het voelde altijd zo vertrouwd met haar. Een enorm warm en lief persoon!
    We will miss you!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>