RTL 5 komt na Bizarre Eters ook met Bizarre Slapers

dennis weening bizarre etersRTL 5 heeft dit seizoen leuk gescoord met Bizarre Eters, waarin Dennis Weening jongeren van hun eetafwijking afhelpt. Volgend seizoen staat Bizarre Slapers in de programmering opgenomen. Zoals de titel al doet vermoeden, kunnen jongeren met een slaapprobleem hiervoor bij RTL 5 aankloppen.

“Denk bijvoorbeeld aan aanhoudende nachtmerries of een heftige vorm van slaapwandelen. Maar ook mensen die ‘s nachts enorme vreetbuien en daardoor overgewicht hebben mogen zich aanmelden”, meldt RTL Boulevard. Wie Bizarre Slapers presenteert, is nog niet bekend.

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL 5 komt na Bizarre Eters ook met Bizarre Slapers

  1. j.de Groot

    Hallo,

    Ik vraag me af hoe en waar ik me nog kan aanmelden van een situatie voor het programma van rtl 5 bizarre slapers. Ik wil graag een mail sturen met mijn verhaal maar kan echt nergens een simpel e-mail adres vinden om dan ook de mail te versturen. Kan iemand mij iets vertellen of het nog zin heeft of dat het niet meer kan en wat ik kan doen? Hier zie ik dat je een reactie kan plaatsen maar van wat? of kan ik hier gewoon mijn verhaal doen voor het programma?
    vriendelijke groet, J. de Groot

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>