Ronnie Flex kandidaat Expeditie Robinson

ronnie flex Dit najaar begint RTL 5 aan het zestiende seizoen van Expeditie Robinson en de eerste deelnemer is bekend. Ronnie Flex maakt in RTL Boulevard wereldkundig mee te doen aan het avonturenprogramma. Zijn inzet is niet om de expeditie te winnen, wel om zichzelf te overwinnen.

Ronnie, bekend van de nummer 1-hit Drank & Drugs, legt uit: “Ik ben een prinses, haat insecten en viezigheid. Daar wou ik een keer overheenkomen.”

Nicolette Kluijver en Dennis Weening vormen opnieuw het presentatieduo. Nicolette: “We gaan terug naar de basis. Geen hemel, geen hel, maar mensen die honger hebben op een onbewoond eiland.” Dennis voegt toe: “Dit wordt het meest verrassende seizoen ooit.”

De opnames van 5,5 week zijn net achter de rug. Om zo’n verblijf te verdoezelen voor de buitenwereld, is van sommige kandidaten hun social media overgenomen door management of vrienden, om maar niet verdacht te raken bij de fans.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ronnie Flex kandidaat Expeditie Robinson

  1. MASH

    Ik hoop wel dat ze de finale wat spannender maken en anders aanpakken. Die van vorig jaar was echt saai.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>