Van de makers van Het Huis Anubis: jeugdserie Kattenoog

kattenoogNederland is een spannende nieuwe jeugdserie rijker: Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub, vanaf vanmiddag te zien bij Telekids. Kattenoog komt van Anjali Taneja, de vrouw die ook het razendsuccesvolle Het Huis Anubis heeft gemaakt. Kattenoog bevat griezelelementen maar ook mysterie en humor.

De serie speelt zich af in een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie. Om dit mysterie te ontrafelen, wordt de Griezelclub opgericht. De leden van de Griezelclub hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen tegen heksen, vampiers en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer.

Ondertussen verschijnt in het dorp een cameraploeg van het populaire kanaal Boe TV, die het mysterie ook tot op de bodem wil uitzoeken. Wie lost het mysterie eerder op? De leden van de Griezelclub of de nieuwsgierige cameraploeg van Boe TV?

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Britt Scholte, Birgit Schuurman, Ian Thomas, Kurt Rogiers, Urbanus en Ralf Mackenbach.

Kattenoog, 16.40 uur, RTL Telekids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>