Beau en Jeroen herenigd voor IQ Test

iq test beau van erven dorens jeroen van koningsbruggeDe IQ Test die vanaf komend jaar te zien is bij RTL 4, gaat gepresenteerd worden door Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Zij nemen op zaterdag 2 januari de wereldberoemde tv-test af. De twee kennen elkaar nog als concurrenten uit Ik Hou van Holland. Nieuw aan de Test is onder andere dat het presentatieduo ook het eigen IQ laat testen, wat in de geschiedenis van het format nog niet is aangedurfd.

Voor Van Koningsbrugge vormt de IQ test een extra uitdaging aangezien hij licht dyslectisch is. Hun score wordt in het programma bekend gemaakt. Welke BN’ers meedoen, maakt RTL nog niet bekend. De publieksgroepen die meedoen zijn blondjes, personal trainers, juffen, advocaten en de Real Men uit het gelijknamige programma met Beau van Erven Dorens.

Zie ook:
- RTL neemt Nationale IQ Test van BNN over

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beau en Jeroen herenigd voor IQ Test

  1. Joost

    Ze waren ook al herenigd bij ‘Beste Kijkers’.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>