Chantal en Gordon maken popsterren van BN’ers

gordon chantal janzenVanaf 12 maart krijgen Chantal Janzen en Gordon een podium op de primetime zaterdagavond van RTL 4 met It Takes Two. Het is een programma waarin bekende Nederlanders een spoedcursus tot popster krijgen. “Dat belooft een swingend begin van de zaterdagavond te worden”, stelt de zender.

RTL legt uit: “Het Nederlands publiek kent deze BN’ers als presentator, acteur of topsporter, maar weet niet dat zij nog veel meer in hun mars hebben. Ze vormen duo’s met gevestigde namen uit de muziekwereld. Wie weet zich staande te houden in de muzikale strijd en gaat er met de eer vandoor?”

SBS 6 heeft eerder een dergelijk programma gemaakt onder de naam So You Wanna Be a Popster. Dat was opgebouwd als een liveshow van een klassieke talentenjacht. It Takes 2 bevat waarschijnlijk meer reality, net zoals bij Dance Dance Dance, waarin we de transformatie meer te zien krijgen.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Chantal en Gordon maken popsterren van BN’ers

  1. Nieuwsgierig

    Op Talpa was ook het programma JUST THE TWO OF US… Bergit Lewis en Edwin Evers wonnen dit, presentatie was in handen van Linda de Mol? Is dit het zelfde programma?

      /   Reply  / 
  2. Tim20

    Is dit dan hetzelfde amls “Just the two of us” op Talpa jaren geleden met Gordon en Linda De Mol?

      /   Reply  / 
  3. Jaap

    @Nieuwsgierig @Tim20: Ja dit gaat om hetzelfde format denk ik. In Australië heet het (oorspronkelijk Britse origineel Just the two of us, zoals destijds bij Talpa/Tien was te zien) ook It takes two.

      /   Reply  / 
  4. Roy

    En bij Talpa was Gordon ook al één van twee co-hosts samen met Linda de Mol. Op Talpa was het één van de grootste hits geweest, dus ik ben benieuwd of het nu een echte hit gaat worden op RTL4.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>