Bedenkelijk verleidspel Temptation Island terug op tv

temptation islandJe kunt aan heel wat tv-programma’s meedoen, en soms vraag je je af waarom mensen dat doen. Zo vind ik het nogal wat om je hele financiële hebben en houwen te tonen in Een Dubbeltje op z’n Kant. Of je zonde op te biechten in Het Spijt Me voor het oog van de ganse natie. Maar meedoen aan Temptation Island… ik heb het nooit begrepen. Toch zijn er weer stellen bereid om hun relatie op de proef te stellen.

Het format in een notendop: twee Nederlandse en twee Belgische koppels laten zich (verwijderd van elkaar) verwennen op een tropische bestemming met tien aantrekkelijke vrijgezellen. Ze denken een oersterke relatie te hebben, maar stellen zich op de bestemming bloot aan de verleiding van elkaar. Hoe ver kunnen ze gaan zonder hun partner boos te maken, maar wel aan hun eigen trekken te komen? Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de tien knappe vrijgezellen. Meedoen lijkt vragen om problemen!

In het verleden heeft Temptation Island spraakmakende televisie opgeleverd, en leidde het ook dikwijls tot online consternatie. Koppels zouden niet echt een relatie hebben, maar puur voor het reisje meedoen. Of er zou sprake zijn van het gebruik van acteurs. Of er zou sprake zijn van een open relatie, geen monogamie.

Of Temptation Island dit jaar ook zulke rellen veroorzaakt? Dat blijft even afwachten. Rick Brandsteder en zijn Vlaamse collega Annelien Coorevits zijn in elk geval meegereisd naar Thailand om een oogje in het zeil te houden. De koppels heten Kirsten & Regilio, Haroon & Ayse, Jolien & Luc en Lousie & Marvin.

Temptation Island, 20.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>