Bachelor-kandidaat Jacobien in Kerels met een Kleintje

kerels met een kleintje jacobienRTL 5 begint vanavond aan een tweede reeks Kerels met een Kleintje, waarbij aanstaande vaders een tijdje worden gevolgd door de camera. De reality-serie was vorig jaar een leuk succes, dus is een nieuw aantal koppels gezocht om te volgen tijdens de zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd van het eerste kindje.

Één van hen is Arjen, een bekende haarstylist van 44 jaar, met zijn twintig jaar jongere en hoogzwangere vriendin Jacobien – ook wel bekend als ‘Bien’ -, drie jaar geleden kandidate van The Bachelor (zie foto), daarvoor al in Take Me Out te zien geweest. En ze was kortstondig een vlam van Martijn Krabbé. Arjen en Jacobien proberen samen hun comfortabele leven te combineren met de voorbereidingen op de bevalling. Daarnaast is er de piepjonge Jordy uit Den Haag, die erg moet wennen aan zijn ‘nieuwe’ leven. Middagen lang gamen is er niet meer bij, want zijn hoogzwangere vriendin Nicole heeft last van nesteldrang; met als gevolg dat Jordy constant druk is met het uitvoeren van allerlei klusjes die zij hem opdraagt.

De zelfbenoemde piraat Martijn en zijn zwangere vriendin Esther voelen, ondanks de lange ‘to do list’ die ze hebben liggen, totaal geen tijdsdruk en houden zich liever bezig met hun passie voor het verkleden als fantasy-figuren. Tussen de MMA-vechter Paulo en zijn Bo is het liefde op het eerste gezicht. Vier weken na hun eerste ontmoeting is Bo plots zwanger. Paulo heeft sinds kort een Amerikaanse manager waardoor hij veel in het buitenland moet zijn. De zwangere Bo zit midden in haar dansopleiding bij Lucia Marthas. Haar moeder stoomt haar al sinds jonge leeftijd klaar tot professioneel showdanseres. Onder druk van haar moeder en stiefvader trekken Paulo en Bo bij hen in en dat is wennen voor de dertigjarige Paulo.

Naast de aanstaande vaders is ook te zien hoe het nu gaat met Kevin en Denise, het jonge Haagse stel dat vorig seizoen een tweeling kreeg. De twee jongetjes zijn inmiddels achttien maanden en hebben net hun eerste stapjes gezet. Dat betekent rennen en vliegen, want een tweeling is natuurlijk heel leuk maar ook double the trouble.

Kerels met een Kleintje, 21.30 uur, RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>