Ze kunnen ècht zingen! Finale It Takes 2 op RTL 4

it takes 2 finaleEén van de verrassingen van dit tv-seizoen is wat mij betreft It Takes 2. Je zou het niet zeggen, met het enorme aanbod van zangprogramma’s en BN’er-shows dat er al is. En toch is het bijzonder om te zien hoe een aantal sterren zich kwetsbaar opstelt door zich van deze kant te laten zien, in veel gevallen met een kwaliteit die ze ook ècht beheersen. En niet hoeven te leren, zoals bijvoorbeeld in Sterren Springen, Dancing on Ice of Dance Dance Dance. Jan Versteegh, Jan Kooijman, Fatima Moreira de Melo en Marlijn Weerdenburg staan vanavond in de finale van It Takes 2.

Toegegeven, het programma heeft niet meer helemaal aan mijn verwachtingen kunnen opleven na de persviewing afgelopen winter. Daar ben ik heel enthousiast van thuis gekomen. Wow, ze kunnen ècht zingen! En wat is in veel gevallen het repertoire goed gekozen! Maar een hele aflevering voelt toch net iets te traag aan, of je mist de bezieling bij de kandidaten. Want de enorme drive om te winnen zoals bij een talentenjacht voor ‘gewone’ Nederlanders mis je wel bij de zingende sterren.

Het maakt van It Takes 2 heel vermakelijke televisie, waarbij in de finale dus vier talenten staan. Jan Versteegh is de huizenhoge favoriet, bijna niet meer te verslaan. In de previews die nu op tv lopen, is te zien dat hij het zelfverzekerdst op het podium staat. Jan beweegt de microfoon met flair, is soepel in de heupen en beheerst het crooner-genre uitmuntend.

En of er een tweede seizoen komt? Aan de kijkcijfers zal het niet liggen, die zijn prima. Maar of het lukt om nog eens zo veel vocale kwaliteit in BN’er-land te vinden..?

It Takes 2, 20.00 uur, RTL 4

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ze kunnen ècht zingen! Finale It Takes 2 op RTL 4

  1. Vinn

    Pip Pellens, Robin Martens, Guido Spek, Jette van der Meij, Marjolein Keuning (alle gtst)zouden best mee kunnen doen aan een nieuw seizoen, Bibi Breijman, Laura Porticovo (bekende vloggers) kunnen ook leuk zingen. En er zijn vast nog wel meer acteurs die vast kunnen zingen

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Pip Pellens, Robin Martens, Guido Spek, Jette van der Meij, Marjolein Keuning (alle gtst)zouden best mee kunnen doen aan een nieuw seizoen, Bibi Breijman, Laura Porticovo (bekende vloggers) kunnen ook leuk zingen. En er zijn vast nog wel meer BN’ers, die vast kunnen zingen.

    Van mij mag iedereen winnen vanavond behalve Jan Kooijman.

      /   Reply  / 
  3. Elisa

    Zeker een verrassing dit jaar, ben erg ook aangenaam door verrast.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>