Waylon vervangt Anouk bij The Voice of Holland

waylonIn september knalt een nieuw seizoen The Voice of Holland op de buis en dat betekent dat nog voor de zomer de audities moeten worden opgenomen. RTL Boulevard maakt vanavond bekend dat er nog een wisseling van de wacht komt bij de coaches. Anouk is (volgens de laatste berichten) nog altijd in verwachting van haar zesde kindje en haar kraamtijd overlapt de opnameperiode. Zij zal zodoende niet plaatsnemen bij The Voice, haar stoel wordt warm gehouden door Waylon.

Waylon heeft het afgelopen jaar al in Talpa-productie It Takes 2 de rol van coach voor zijn rekening genomen. De zwangerschap van Anouk is verder al enige tijd bekend, dus Talpa en RTL hebben in alle rust naar deze oplossing toe kunnen werken.

Ik vind het wel leuk dat Waylon gaat coachen. In interviews en tv-optredens komt hij op mij over als iemand die eerlijk voor zijn mening uitkomt, kritisch durft te zijn maar bovenal een enorm muzikaal talent. Iemand die zodoende veel kennis heeft over te dragen. En voor het eerst ook iemand die zelf ooit doorbrak in een talentenjacht (Holland’s Got Talent) en nu dus gaat coachen bij The Voice.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Waylon vervangt Anouk bij The Voice of Holland

  1. BRK

    “En voor het eerst ook iemand die zelf ooit doorbrak in een talentenjacht (Holland’s Got Talent)”

    Want Marco Borsato werd niet bekend door de Soundmix Show?

      /   Reply  / 
  2. Exit

    Exit Programma Directeur SBS na bonje meldt het AD.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>