Britse popsensatie Little Mix vanavond in RTL Late Night

little mixIn Nederland heeft Little Mix de hitlijst nog niet weten te veroveren. Toch is er wel degelijk een buzz gaande rondom de Britse meidengroep, morgen te zien in een uitverkochte HMH. En vanavond al bij Humberto Tan, als Jade, Perrie, Leigh-Anne en Jesy langskomen bij RTL Late Night.

Little Mix is geformeerd in de Britse X Factor en wint in 2011 zelfs met de single Cannonball. Je zou ze ook kunnen kennen van de nummers How Ya Doin’?, Move of Black Magic. En het liefdesleven van de popsterretjes is natuurlijk roemrucht, Perrie was enige tijd het liefje van Zayn Malik uit One Direction.

Zo groot als bijvoorbeeld The Spice Girls is Little Mix nog niet. En ook de Sugababes hebben meer internationale hits gehad dan deze nieuwe sensatie. Maar wie weet, kan Humberto later vertellen dat hij de hitmachine aan tafel had voor de écht grote doorbraak. En anders is het op zijn minst vermakelijke televisie, die reuring en hysterie van gillende bakvissen op het Rembrandtplein.

RTL Late Night, 22.30 uur, RTL 4

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Britse popsensatie Little Mix vanavond in RTL Late Night

  1. Vinn

    Little Mix is gewoon groot & heeft in de UK de records van de spice girls verbroken.
    Een uitverkocht HMH zegt best wat toch!

      /   Reply  / 
  2. Sander

    Grappig… naar mijn weten zijn de de Spice Girls al voorbij gestreefd qua internationaal succes. Ook hier hebben ze zeker al wat hits op hun naam staan, dus ik weet niet waar de informatie op gebaseerd is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>