Humberto Tan en Sylvie Meis in Linda’s Zomerweek

linda's zomerweek molEind augustus is het vierde seizoen Linda’s Zomerweek te zien en de tv-koningin heeft haar gasten voor dit seizoen bekend gemaakt. De meest in het oog springende naam is die van Sylvie Meis. Het in Duitsland zo succesvolle model heeft lange tijd geen grote tv-interviews in Nederland gedaan, maar ze lijkt nu bezig aan een charme-offensief. In Linda’s Zomerweek krijgt ze Richard Groenendijk naast zich op de bank.

Linda geeft in RTL Boulevard aan het best spannend te vinden, aangezien ze Sylvie niet eerder heeft ontmoet. Eerder vertelde Linda al dat het geheim van het succes van de Zomerweek de combinatie van gasten is. En de glamourous Sylvie naast de nuchtere Richard zou wel eens heel verrassend kunnen uitpakken.

Linda’s Zomerweek trapt af met Heleen van Royen en Ronald Koeman, daarna volgen Carly Wijs & Simon Keizer, Isa Hoes & Jesse Klaver, Sylvie Meis & Richard Groenendijk en tot slot Humberto Tan & Halina Reijn.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>