At5-verslaggever Frank Awick naar Koffietijd

frank awickFrank Awick, de showbizz-verslaggever van de Amsterdamse stadszender At5 maakt de overstap naar Koffietijd. Daar gaat hij achter de schermen aan de slag als redacteur, meldt Het Parool. Eerder is al naar buiten gekomen dat bij At5 geen plek meer voor hem is, doordat shownieuws niet langer een pijler voor de zender is.

Frank vertelt in de krant: “Natuurlijk had ik graag willen presenteren, maar ik moest ook realistisch zijn. Ik heb nooit een studioprogramma gedaan, ik ging altijd op pad. Er moet maar net iets langskomen dat bij je past.”

Bij Koffietijd zal hij vooral contacten met de gasten onderhouden, zij het achter de camera. Frank: “Ik had wel gesprekken met andere partijen, maar als je van de lokale omroep komt is het zo makkelijk niet om een landelijk tv-programma te krijgen. Ik ben al lang blij dat ik een baan heb gevonden, en ik denk dat ik er heel gelukkig van ga worden.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>