Talentenstrijd op vrijdag: Superkids vs Next Boy/Girl Band

Liefhebbers van de talentenjacht zitten goed aan de start van het nieuwe seizoen. Op vrijdagavond wordt het een battle tussen RTL 4 en SBS 6. Eerstgenoemde komt met het tweede seizoen van Superkids, terwijl op SBS 6 het nieuwe paradepaardje van John de Mol is te zien: The Next Boy/Girl Band. In die talentenjacht gaan Tim Douwsma en Nicolette van Dam op zoek naar de nieuwe vrouwelijke of mannelijke popsensatie van Nederland.

De talentenjacht is anders dan alle voorgaande talentenjachten doordat de kandidaten in eerste instantie alleen op uiterlijk worden beoordeeld. Pas in een later stadium komen de vocale kwaliteiten aan bod. Nick Schilder en John Ewbank zitten in de jury.

Op SBS 6 zijn inmiddels talloze spotjes te zien in aanloop naar The Next Boy/Girl Band.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>