Sterke spin-off Herman den Blijker: Herrie op de Bosbaan

herrie op de bosbaan blijkerMet Herrie in Hotel Spaander hadden Herman den Blijker en RTL 4 vorig jaar een lekker succes te pakken. Herman was met zijn rechterhand Meneer Reimers helemaal in zijn element met het vlot trekken van een kwakkelend hotel, in dit geval van de broers Ab en Evert Schilder. Doordat de klus over meerdere afleveringen was uitgesmeerd, leefde je als kijker helemaal mee. Temeer de samenwerking tussen de broers en Herman wat stroef verliep. Dat smaakt naar meer, en dus is Den Blijker terug met Herrie op de Bosbaan. Met oude bekenden.

In Herrie op de Bosbaan zijn Herman en Meneer Reimers klaar voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze aantreffen op de locatie in Amsterdam overtreft hun ergste verwachtingen. Het Grand Café is zwaar verouderd, de keuken fantasieloos, het personeel boos en de recensies zijn vernietigend. Als Herman en Meneer Reimers denken dat het niet erger kan, blijkt tot overmaat van ramp dat het Grand Café in handen is van de eigenwijze familie Schilder, met aan het hoofd Ab en Evert.

Herman denkt in eerste instantie dat iemand een slechte grap met hem uithaalt en voor Meneer Reimers lijkt het een boze droom, maar niets is minder waar. Het is dezelfde Volendamse familie die zich vorig jaar niets aantrok van het advies om Hotel Spaander te verbeteren. Tevens maakte zij het leven van Herman en Meneer Reimers behoorlijk zuur.

Ab en Evert hebben Grand Café De Bosbaan een aantal jaren geleden overgenomen, maar weten eigenlijk niet wat ze ermee aan moeten. Om niet weer met de hele familie onenigheid te krijgen stellen Herman en Meneer Reimers de neefjes Joey Duin en Hennie Schilder aan als aanspreekpunt. Dit tot groot ongenoegen van Ab en Evert.

Herrie op de Bosbaan, 21.30 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>