Erik Mouthaan nog 5 jaar VS-correspondent RTL Nieuws

ErikMouthaan2-498-289-498-332-0-22-498-289Erik Mouthaan blijft de komende jaren in Amerika voor RTL Nieuws. Vandaag tekent de correspondent een contract dat hem nog eens vijf jaar aan de nieuwsorganisatie bindt. Erik is gelukkig met de verlenging. “Amerika blijft me fascineren. Ik ben trots en blij dat ik de komende jaren de verhalen van dit continent aan onze kijkers en lezers blijf vertellen. Of het nou gaat om een nieuwe politieke koers, protesten over politiegeweld of die gekke trends die overwaaien uit de VS; zoals als altijd beloof ik je heel dichtbij te brengen.”

 

Harm Taselaar, hoofdredacteur RTL Nieuws: “Erik blijft voor mij Kuifje in Amerika. Hij heeft een enorme kennis van het land, die hij paart aan een blijvende nieuwsgierigheid en verbazing. Ik vind dat mooi.”

Erik Mouthaan is sinds 2006 correspondent in (Noord) Amerika en sinds 1995 in dienst bij RTL Nieuws. Naast verhalen uit de VS berichtte hij de afgelopen jaren onder meer over de aardbeving in Haïti, de veranderingen in het communistische Cuba, de zeehondenjacht in Canada en de moord op 43 studenten in Mexico. Spraakmakend waren verder zijn verslagen van de bende-oorlogen in Honduras.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>