Buddy en Robin favoriet voor zege Dance Dance Dance

buddy-robin-dance-achterHet tweede seizoen van Dance Dance Dance heeft de finale bereikt en het moet heel raar lopen wil deze niet gewonnen worden door Buddy Vedder en Robin Martens. Al vanaf het eerste moment gelden zij als de huizenhoge favoriet en maken ze die rol ook elke aflevering waar. Sterker nog: de jury heeft al gezegd dat ze na dit tv-programma beslist verder moeten in de danswereld. Tja, raap dan de moed als opponent nog maar eens bij elkaar. Kees Tol: “Ik wil niet afgaan voor 1,5 miljoen mensen.”

Kees vormt een duo met dorpsgenoot Annemarie Keizer en ze hebben zich uit de naad gewerkt gedurende de opnames, vertelt hij aan het AD. “Ook al trainden we op een gegeven moment 20 tot 25 uur per week, als ik een vrije dag had ging ik nog hardlopen. Ik wil niet afgaan voor 1,5 miljoen mensen, dus ik nam het erg serieus. Dat had ook zijn weerslag op mijn sociale leven. De opnames waren al vrij ver gevorderd toen Nick Schilder en zijn Kirsten in juni gingen trouwen. Daar moesten we vier dagen voor naar Ibiza. Annemarie en ik zijn een dag eerder teruggevlogen om zo min mogelijk trainingen te missen en terwijl iedereen op het strand zat te borrelen, stonden wij honderd meter verderop onze pasjes door te nemen. Wij Volendammers doen mee om te winnen.”

In de finale danst elk koppel twee duo’s en twee solo’s. De kandidaten moeten dus flink aan de bak. De hoofdprijs: 100.000 euro, te schenken aan een goed doel naar keuze.

Dance Dance Dance, 20.00 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>