Johnny de Mol komt met Hotel Syndroom

In het nieuwe jaar keert Syndroom terug op televisie, zij het in gewijzigde vorm. Johnny de Mol komt met Hotel Syndroom, waarin een hotel wordt gerund door mensen met een beperking. Gedurende de opnameperiode komen gasten langs, bekend en onbekend, die iets voor de crew gaan betekenen.

“We hebben bewust even gewacht met een nieuw seizoen Syndroom. Vorig jaar hebben we natuurlijk de Televizier-ring gewonnen. Als we terugkomen, wilden we dat doen met iets nieuws”, zegt Johnny op 538.

Overigens is op Net 5 momenteel Kitchen Impossible te zien, waarin Robert Kranenborg een keukenbrigade opleidt bestaande uit werknemers met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Arie Boomsma presenteert dat programma.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Johnny de Mol komt met Hotel Syndroom

  1. Ageert Mulder

    Beste meneer of mevrouw,

    Ik ben Ageeth Mulder, ik ben 51 jaar (heb een verstandelijke beperking en autisme) en wil heel graag meedoen aan het programma hotel syndroom. Ik heb al jaren een hele grote wens. Ik wil heel graag een dag meedraaien aan hip voor nop en mijn grote idool Annemar ontmoeten. Ik vind Jij nu

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>