‘Kandidaten It Takes 2 meer aan elkaar gewaagd’

it takes 2
Negen BN’ers trekken hun strot open voor het tweede seizoen It Takes 2. Celebrity’s die niet meteen bekend staan om hun zangkunsten doen mee aan de competitie, gecoacht door een artiest uit het vak. Volgens jurylid Gerard Ekdom zitten daar verrassingen tussen. “Tooske kan fantastisch uithalen. Maar alleen een goede stem is niet genoeg. Je moet ook een optreden kunnen geven.”

En daar is Hans Klok weer in het voordeel, die al jarenlang de bühne onveilig maakt met zijn illusies. “Een absolute showman, hij pakt at heel slim aan. Maar het grappige is dat er echt een zanger in hem zit”, meent Ekdom in De Telegraaf. “Ik hou nog even geheim wat hij doet, maar hij zingt in ieder geval iets in het Nederlands en dat blijkt ontzettend goed bij hem te passen. Smartlappen zitten hem als gegoten.”

Ekdom vervolgt: “Gijs Staverman blijkt weer heel goed in vrolijke liedjes te zijn en Ruben Nicolai houdt van swing.”

Het eerste seizoen is gewonnen door Jan Versteegh. Jurylid Angela Groothuizen in Televizier: “Toen was al snel duidelijk wie er zou winnen, maar dit jaar is iedereen aan elkaar gewaagd.”

Het complete deelnemersveld bestaat uit Buddy Vedder, Hans Klok, Hanna Verboom, Ruben Nicolai, Holly Brood, Keizer, Gijs Staverman, Bibi Breijman en Tooske Ragas.

It Takes 2, 20.00 uur, RTL 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>