Nipplegate nekt kandidaten Beauty & De Nerd

Het was weer een hilarische aflevering van Beauty en de Nerd, het sociale experiment van RTL 5 waarin niet zo snuggere schoonheden en heel slimme nerds het tegen elkaar opnemen. In de derde aflevering moest het koppel Pieter en Marcia afscheid nemen. Pieter verknalde de opdracht voor de nerds. Zij moesten namelijk drie outfits kopen voor de meisjes met elk een budget van 600 euro. Hij deed het voortreffelijk in zijn keuze voor de avondjurk en vrijetijdskleding. Maar de bikini-opdracht werd een blamage. Het setje dat hij meenam, was veel te klein. Gevolg: Marcia propte haar voorgevel in het lapje stof waar de tepel niet helemaal in verdween. Tot overmaat van ramp moest ze daarin ook nog een modeshowtje lopen, waarbij de nerds niet hun lach konden inhouden. Het mag duidelijk zijn dat Pieter & Marcia dit onderdeel niet wonnen. Ze werden genomineerd en verloren het laatste onderdeel. Volgende week kookles in Beauty & De Nerd.

Zie ook:
- Nederlandse Beauty & The Nerd wordt schone & de sul
- Eerste deelnemers Nederlandse Beauty & The Nerd
- Renate Verbaan gaat de nerd uithangen bij RTL 5

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nipplegate nekt kandidaten Beauty & De Nerd

  1. NicksKazuya

    Ik blijf dat vooral toch een pijnlijk programma vinden voor de deelnemers zelf. Die geven hun waardigheid op voor wat geld. Sociaal experiment? Laat me niet lachen! De scène met die nipplegate is daar nog maar eens het bewijs van.

    Dit is wat ik geschreven heb op Uzegt:
    http://www.uzegt.be/beauty-de-nerd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>