Renate Verbaan gaat de nerd uithangen bij RTL 5

Renate VerbaanAls je bij MTV werkt, betekent dit dat je na drie jaar klaar bent bij de muziekzender. Niet uit eigen keuze, maar omdat MTV zelden zin heeft om personeel een vast contract te geven. Want met ‘flexibel’ personeel houdt je de doorgang op stroom en de loonkosten laag. De tijd voor Renate Verbaan was bijna gekomen, RTL pikt haar op het juiste moment weg. Voor RTL 5 gaat Renate de Nederlandse bewerking van Beauty & The Nerd presenteren en ze wordt het vijfde gezicht van RTL Travel.
Beauty & The Nerd is een bijna ideologisch programma. Een stel slimme jongens (nerds) moet een groep beautys wat kennis bijbrengen, terwijl zij daarvoor een lesje omgangsvormen krijgen. Een beetje iq en eq dus. De Amerikaanse variant leverde al hilarisch beeldmateriaal op, nu eens kijken of wij nuchtere Hollanders ook voor zulk vermakelijke tv-vulling kunnen zorgen.

Renate Verbaan werd drie jaar terug bij de TMF Awards uitgekozen tot het nieuwe gezicht van het clipkanaal. Ze maakte er furore met haar alter ego Sjaan Verbaan en gaat buiten kantoortijden veel met haar vriendje Winston Gerschtanowitz om.

Zappen is geen groot fan van Renate, maar wie weet is ze beter op haar plaats bij RTL. Ondertussen hopen wij vurig dat het supertalent Miljuschka Witzenhauzen, inmiddels zo’n 2 jaar in dienst van MTV, ook door een grote zender als RTL wordt opgepikt.

Zie ook:
- Wie wordt vijfde gezicht RTL Travel?
- RTL aast op Nederlandse beauty’s en nerds
- Beauty & The Nerd: Over iq en eq

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Renate Verbaan gaat de nerd uithangen bij RTL 5

  1. vinnie

    Miljoeska??? gadver zij is echt nep!!

      /   Reply  / 
  2. Vincent

    Inderdaad… Ik heb toch echt veeeeeel liever Renate dan Miljuschka, wat dus echt GEEN supertalent is…

      /   Reply  / 
  3. RalfOnline

    “supertalent Miljuschka Witzenhauzen”… Ik mag toch hopen dat dit ironisch is bedoeld! Ze is – ehhmm, hoe zeg ik dit netjes? – een behoorlijk dom kind.

      /   Reply  / 
  4. Herman

    ik vind Miljuschka echt heel erg goed. volgens mij laat ze bij TMF nog niet eens de helft zien van wat ze in haar mars heeft. mark my words, miljuschka gaat het heel ver schoppen

      /   Reply  / 
  5. bien_ik

    bij wie gaat renate dan? de nerds of de beaty’s? oja de nerds zijn toch jongens,dan is er nog maar 1 over :(

      /   Reply  / 
  6. Eveline

    Als ze nog geneens de helft laat zien van wat ze kan, is ze fout bezig. Ik vind dat je je 100% moet inzetten voor wat je doet..voelt ze zich dan te goed voor TMF ofzo?

      /   Reply  / 
  7. Arjan

    Ja Miljoeska is echt vies. doe mij maar Renate. Jammer dat ze al een vriendje heeft.

      /   Reply  / 
  8. Sarah

    Van mij mag Mil gewoon bij TMF blijve, kan ik elke dag live 1 uur van d’r genieten! Ik ben een mega fan… iedereen zijn mening! x

      /   Reply  / 
  9. Joshua

    Miljuschka is eigenlijk nog een groot kind. En dat nog veel moet doen voor ze naar RTL toen kan. Alhoewel haar presentatie al steeds serieuser wordt. Daarintegen was Renate echt klaar voor een overstap. Ik was Renate fan, en misde haar enorm in Re:Action. Vooral omdat ik haar vervangester Nikkie super irritant vond.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>