RTL Travel schuift op richting Jules Unlimited en Try Before You Die

Met een tiental seizoenen RTL Travel achter de rug is elke uithoek van de wereld zo ongeveer wel bezocht. Reden voor RTL om het programma binnenstebuiten te keren. In de afgelopen reeks bezochten de vijf gidsen hun favoriete stekjes, in het nieuwe seizoen worden de vier overgebleven reizigers (Floortje Dessing ging naar Llink) heuse thrillseekers.

Pas in het vliegtuig krijgen Renate, Daphne, Roeland en Chris te horen wat de opdracht is en naar welke bestemming ze überhaupt afreizen. Dat kan bijvoorbeeld een bungee jump van de hoogste brug ter wereld zijn, maar ook een safari door ongerept Afrika, ijszwemmen in Rusland of een survival door de oerwouden van Zuid-Amerika.

RTL Travel: Adrenaline (zoals de nieuwe reeks heet) schuift daarmee op richting thrill-programma's als Jules Unlimited en Try Before You Die. Die programma's zijn niet zozeer gericht op de bestemming, maar vooral op de stunt. Maarja… je kunt maar op weinig plekken ter wereld in het ijs zwemmen en ook die hoogste brug staat maar op één plaats.

Zie ook:
- Wel of geen Floortje Dessing, RTL Travel gaat door
- RTL laat Floortje Dessing gaan

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL Travel schuift op richting Jules Unlimited en Try Before You Die

  1. Jeffrey

    Uitmelken en uitmelken en uitmelken… Het origineel mag wat mij betreft op zaterdagmiddag langskomen samen met de andere gesponsorde shit. Zijn vast wel 1 miljoen kijkers voor te vinden.

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    1 miljoen kijkers.. op zaterdagmiddag.. denk het niet hoor!

      /   Reply  / 
  3. Sander

    Ik kijk het nu al een paar jaar lang. Ik vond de hotlist toch echt veel minder dan het origineel. Maar zon versie als dit kan heel mooi zijn maar hoop dat ze ooit weer uit komen bij een Yorin Travel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>