Welk koppel in Mijn Tent is Top gaat huilen?

De buitenwereld kan al ruim een week terecht in de vier restaurants van Mijn Tent is Top, maar voor de tv-kijker zal het lijken als vanavond pas de deuren opengaan. In de aflevering van vanavond kunnen we namelijk stressvolle momenten van de koppels verwachten daags voor de opening van hun zaak. Zoals bekend moeten ze een kaal pand in zo'n 8 weken tijd omtoveren tot een eetpaleis en dat gaat niet vanzelf en ook niet zo snel. Welk koppel zal als eerste in tranen uitbarsten; Den Haag, Groningen of Enschede?

Ja, bewust staat Breda niet tussen deze keuze. Ik zie deze twee vrienden niet zo snel breken voor het oog van de camera. Groningen en Den Haag zijn extra vatbaar voor emoties doordat ze ook nog kinderen hebben terwijl Enschede een vak apart is. Heb vorige week met verbazing gekeken naar hoe het er daar aan toe gaat; markante achterban hebben Max en Gina ook.

Het kan niet lang meer duren voordat het eerste koppel uit de race wordt gegooid. Maakt het voor de kijker wel wat overzichtelijker, want nu komen er nog erg veel personen in beeld telkens. Leuke editie weer.

Mijn Tent is Top, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- RTL 4's succesformule: Mijn Tent is Top
- Mijn Tent is Top in Den Haag, Breda, Enschede en Groningen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Welk koppel in Mijn Tent is Top gaat huilen?

  1. PHX

    Die moeder van max! Heb dubbel gelegen.

      /   Reply  / 
  2. Aniek

    Welk koppel als eerste in tranen uitbarst? Ik zet mijn geld in op Enschede.

      /   Reply  / 
  3. Jan Willem

    Gevoelsmatig denk ik ook aan Enschede. Zó perfectionistisch, zo focussed, maar Max en een tegenslag (zoals bij de opening van zijn zaak met de muziek buiten waar niemand naar luisterde) dat gaat niet samen. Vraag me ondertussen wel af of deze ‘format’ nou de favoriet is van alles dat Herman maakt. Ik denk zomaar dat hij meer op zijn gemak is bij Herrie in Hotel of Keuken.

      /   Reply  / 
  4. parkeerbeheer

    Ik denk dat Gina er toch wel als eerste aan moet geloven (tranen). Max zal niet zo snel knappen, hij ziet de gevaren meestal niet en is veel te veel bezig met zichtzelf… Voor wie hem van een andere kant wil zien, met name de ondoordachte koppige staalplaat voor de kop kant, moet maar eens kijken op:

    http://www.youtube.com/watch?v=ocLWxFwQ7fE

    Succes, Gina. Want naast een uitdaging in MTIT heb je ook nog met zo’n figuur te maken.

      /   Reply  / 
  5. Tessa

    Ja ,, Jammer genoeg moesten we de eerste keer gelijk al afscheid nemen van Enschede ,,
    Daar na van : Den-Haag ,, Ik ga samen met
    een vriendin naar Max && Gina toe ,, (L)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>