De inzet van de ruzie tussen Gordon en RTL

Hè hè, het is bekend. De schoen die wringt tussen RTL en Gordon heeft meerdere oorzaken. De druppel die de emmer deed overlopen, was dat Gordon zaterdagavond te horen kreeg dat hij morgen Albert Verlinde bij Boulevard dient te vervangen terwijl de andere deskundige Marc van der Linden is, meldt Evert Santegoeds in Shownieuws. Die twee hebben knallende ruzie en Gordon heeft bedongen dat ze nooit samen Boulevard zouden hoeven doen. "Maar toen kreeg hij zaterdag te horen, dat dit niet het probleem was van RTL en dat de twee heren het maar buiten de studio op moest lossen."

Toen is Gordon weggelopen uit Studio 22, een half uur voordat hij de opening zou verzorgen bij Million Dollar Wedding. Dat neemt Erland Galjaard hem kwalijk.

"Maar het is de druppel die de emmer deed overlopen", zegt Santegoeds. "Hij nam het Galjaard al kwalijk dat Singing Bee van de buis is gehaald terwijl dit meer kijkers trekt dan Million Dollar Wedding. Verder is er een tv-programma van het productiebedrijf van Paul de Leeuw met Gordon, maar daarvoor is weer niet genoeg budget."

De manager van Gordon laat in Shownieuws weten dat er binnenkort een gesprek volgt tussen Gordon en RTL. Dit ruzietje zingt nog wel even rond.

Zie ook:
- 'Gordon in gesprek met Avro'
- Wat is er mis tussen RTL en Gordon?
- Gordon en John de Mol gaan samen in de blondjes

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “De inzet van de ruzie tussen Gordon en RTL

  1. Bartusdus

    Ik ben het helemaal eens met Gordon vriendjespolitiek daar bij RTL, Singing Bee was een veel beter programma als Million Dollar Wedding!

    Een programma van een vriendinnetje van Galjaard mag op de buis blijven…

      /   Reply  / 
  2. anoniem

    Nou Singing Bee was ook gigantisch geflopt hoor! En Gillend naar huis is ook geen kijkcijferkanon. Idols scoorde dankzij hem ook lager dan ooit. Dus RTL mag hopen dat hij wegblijft!

      /   Reply  / 
  3. Gor

    MDW is wel een programma dat een duidelijke start en eind heeft… dat is uberhaupt lastiger om af te kappen in vergelijking met Singing Bee.. Maar het is inderdaad wel dom dat ze Singing Bee vervroegd eraf hebben gehaald. Ik bedoel… Alles was al opgenomen en het scoorde niet veel slechter dan dat de vrijdagavond momenteel doet…

    Ik hoop wel echt dat het conflict opgelost wordt, want Gordon moet bij RTL blijven vind ik !

      /   Reply  / 
  4. Nick

    Wat een onzin anoniem! Gillend Naar Huis trekt goede cijfers en Idols scoorde weer beter dan vorige versies! Zelfs met het stemmen hebben sommige netwerken er toen uitgelegen. Dus zeg niet iets als je er niets vanaf weet. Overigens ben ik het wel met Gordon eens.

      /   Reply  / 
  5. Arnie

    gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

      /   Reply  / 
  6. Frankly

    het gaat slecht met RTL 4 het lijkt alsof de grote commerciele namen allemal naar de publieken willen, Gordon bij de AVRO ze willen hem vast hebben primetime voor het amusement op Nederland 1

      /   Reply  / 
  7. Bartusdus

    @ Anoniem

    Singing Bee scoorde in het begin zeker mooie cijfers en is een beter programma…

    Idols scoord als het minder scoord minder omdat het de zoveelste versie is en ik het na 8 versie’s verschikelijk vind!

    Gillend naar Huis gewoon goed programma wat past bij RTL4 scoord redelijk en heeft soms goede uitschieters!

      /   Reply  / 
  8. **Vincent**

    @ Bartusdus

    Singing Bee scoorde als hoogste de eerste aflevering. Na een lead-in van 818.000 kijkers van All you need is love, scoorde Gordon slèchts 545.000 kijkers en heeft nooit in de top 25 gestaan…

      /   Reply  / 
  9. johan b.

    Weg met die relnicht. Gordon = gillend wegzappen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>