Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

…wie is de mooiste boer van het land?
Na het succes van Boer Zoekt Vrouw stort ook SBS 6 zich op de agrariërs. De zender is de zoektocht begonnen naar de mooiste boer, meldt Radio.nl.

Denk jij dat de verkiezing een kijkcijfersucces wordt? Weliswaar trok het ‘gluren naar de buren’ bij de KRO een miljoenenpubliek, maar dat kan ook gelegen hebben aan de integere toon van Boer Zoekt Vrouw. En hoe zullen de diverse rondes verlopen? Catwalk met tuinbroek of trekker?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>