Tien jaar SBS 6

Dit weekend viert SBS 6 haar 10-jarig bestaan. En wie aan SBS 6 denkt, denkt aan Hart van Nederland, Piet Paulusma en Wendy van Dijk. Het zijn vaste waarden die de zender zelf heeft ontwikkeld. En waarden die de zender nooit de rug hebben toegekeerd. Werd de zender eerst nog verguisd om het kleinschalige leed dat zendtijd kreeg, inmiddels is menig programmamaker jaloers op het succes van SBS 6.

Het jubileum wordt gevierd met een speciale aflevering van Hart In Aktie en met een terugblik op tien jaar SBS 6. Dus veel ranzigheid uit bijvoorbeeld Over De Rooie, de introductie van shownieuws op televisie en hoogtepunten uit All You Need Is Love.

SBS 6 jubileumavond vanaf 20.30 uur.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>