Prijzencircus weer aangebroken: nominaties Televizier-ring

Wat is het beste televisieprogramma van het afgelopen jaar? Vanavond maakt SBS Shownieuws bekend welke titels meedingen naar de felbegeerde Televisier-ring. Het is voor het eerst dat het showprogramma dit exclusief kan doen.

Daarnaast worden de nominaties voor beste kinderprogramma, televisieman en -vrouw. Ik zet bij voorbaat mijn geld al in op Boer Zoekt Vrouw, het moet wel raar lopen wil dit programma buiten de prijzen vallen.

De Televizier-ring wordt op 21 oktober uitgereikt. SBS Shownieuws maakt vanaf 19.30 uur de nominaties bekend. Binnenkort volgen nog veel meer uitreikingen van film- en televisie-onderscheidingen, het prijzencircus is weer losgebarsten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prijzencircus weer aangebroken: nominaties Televizier-ring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>