SBS wil eigen belspelletjes aanpakken

SBS BelspelDe televisiezenders van SBS Broadcasting zijn overdag niet om aan te zien: belspelletjes van een kleuterniveau. Meestal zijn de opgaven bij belspelletjes al niet heel moeilijk, maar SBS behandelt de kijker zo ongeveer echt als randdebiel. Bovendien wordt je lekkergemaakt met duizenden euro’s, terwijl de winnende beller vaak met enkele honderden euro’s eindigt. Niet zo gek dat SBS zoekt naar een alternatief voor deze beeldbuisvervuiling.
Maar de creativiteit lijkt een beetje op bij de commerciële zender, want SBS roept de hulp in van adverteerders en creatieve bureaus. Het zenderbedrijf heeft een prijs in het leven geroepen
voor het
bedrijf dat meest het meest creatieve idee komt. Als voorbeelden noemt SBS programma’s als homevideo’s, veilingsite-programma’s of valentijns-boodschappen.

Hopelijk prikkelt de prijs mensen om met betere ideeën te komen. Al zijn bovengenoemde programma’s al een hele verbetering.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “SBS wil eigen belspelletjes aanpakken

  1. Neptunus

    Die belspelletjes die doen het weer echt. Minister Donner had ze verboden en alleen voor speciale momenten mochten ze gebruikt worden. Helaas houden de zenders daar niet aan en ze lossen bij SBS zelfs de `wacht’ af om zo een hele dag door te gaan met dit soort ongein. Natuurlijk hebben die meiden ook maar een geestelijk niveau van een meid die in de red Light District achter de ramen zit en een normale presentatrice zullen ze nooit worden. Dan zien we ook, dat zij zichzelf voor behoed hebben in de Red Light District in Amsterdam te werken, maar aan de wet houden doet zowelc RTL en SBS niet. Nu vind ik de presentatrices veel irritanter dan bij SBS. Die ene blonde snol die al jaren belspelletjes presenteert, die kan ik niet horen, maar goed ik ben weinig thuis ook nog en ‘s morgens hoor je dat dan wanneer je lekker even wat ontspannends wilt zien. Goed, dan zet ik hem meestal op National Geogrphic, want naar soaps kijk ik ook niet. Is niet goed voor mijn hersencellen.

    Dus ik vraag me af waarom ze doorgaan terwijl het verboden is.

    Daarom zeg ik ook, dat SBS 6 niets te bieden heeft. Net5 heeft best wel goede films en Veronica kijk ik niet naar.

    Daarom zeg ik ook hoe dom kan de kijker zijn om zich zo te laten beduvelen door die liederlijke belspelletjes? Hebben ze dat belspelletje bij RTL4 nog dat je maar 25,= ontvangt en dat je 0,90 ct moet betalen per gesprek. Oww wat was dat een leuk inhalig spelletje. Moesten ze toch nog met trots zeggen dat ze speciaal voor de kijker de prijs 30 ct verlaagd hadden.

    Het zijn allemaal hoeren en oplichters.

    Neptunus.

      /   Reply  / 
  2. micha

    Neptunus: Iets te vaak meegedaan, te hoge telefoonrekeningen en nooit gewonnen ofzo?
    Hoezo verbitterd, je hoeft niet zo te schelden…ik vind het eigenlijk wel een hele prestatie zolang achter elkaar praten
    en er dan ook nog voor zorgen dat de kijker blijft kijken

      /   Reply  / 
  3. Floris

    Tja, de mensheid wíl eenvoudigweg belazerd worden door dit soort onzin dus op wie kun je boos zijn behalve dan op jezelf.

      /   Reply  / 
  4. Marja

    Ik heb mee gedaan met een belspel waarin je het woord haar…… moest afmaken.
    Mijn woord was haartekening.
    En ik ben in de uitzending geweest, de presentatrice hoorde mijn naam niet goed en noemde mij Marjolein Dijk.
    Mijn goede naam is Marja Luijendijk en zou binnen 8 weken 1600 euro gestort krijgen.
    Nou deze zijn nog steeds niet gestort, het is inmiddels wel 13 weken verder!!!!!

      /   Reply  / 
  5. Serge

    Er is maar een oplossing met belspelen. Als er niemand meer meedoet verdwijnen ze zelf van de buis. Ik heb er nooit aan meegedaan en als ik met een of andere promo loterij meedoe om te kijken hoe het werk heb ik ook totaal geen fudusie dat ik iets win. Maar ik heb nooit de behoefte gehad om een keer voor de gein een belspel te proberen en ik zal die behoefte ook niet krijgen.

    Verder hoef ik mijn eigenwaarde niet te ontlenen aan luxe zaken, ik zorg dat ik genoeg leuke dingen doe.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>