Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste in Perfect-land?

Tanja JessDe eerste aflevering van Perfect ging met veel ophef gepaard. Veel mensen vonden het moreel verwerpelijk dat een vrouw, waar eigenlijk niets mis mee is, zich op tv door middel van plastische chirurgie liet vervolmaken. De kritiek verdween echter snel en inmiddels is Perfect aanbeland bij de finale, gepresenteerd door Tanja Jess. Daarin draait het om de vraag wie de mooiste is geworden. De afgelopen weken nam chirurg Robert Schumacher zeven beauty’s onder handen. De uiteindelijke winnaar krijgt acteerlessen en een covershoot in mannenblad Maxim.
De jurering is extra ingewikkeld gemaakt door te kiezen voor een vakjury, een stemming via internet en natuurlijk een stemming via sms. Want ja, er moet natuurlijk wel geld verdiend worden. De finale is extra luister bijgezet door een optreden van Amerie, die eerder dit jaar een wereldhit scoorde met One Thing. Momenteel doet ze het aardig in een duet met Ricky Martin.

Perfect (finale), 21.40 uur, Veronica

Zie ook:
- Commotie rondom plastisch programma Perfect! vaak hypocriet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>