Waar leidt de put achter het luik naartoe? Vanavond seizoen 2 van Lost

Lost castWaar Desperate Housewives na dit seizoen wordt onderbroken op Net 5, gaan de uitzendingen van Lost gewoon door. Vanavond begint het tweede seizoen van de dramaserie die overal ter wereld wordt verslonden door hongerige fans.

Het is erg knap hoe de makers de spanningsboog weten vast te houden. Lost gaat namelijk over een groep reizigers die een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland hebben overleefd. Nouja, onbewoond… er gebeuren veel rare, griezelige en onverklaarbare dingen.
Zo loopt er een monster rond. Een gigantisch monster, want hele bossen moeten wijken voor zijn looppas. Alleen heeft niemand ooit het monster kunnen waarnemen. En er is een geheimzinnig luik, dat maar niet openging. Tot vorige week. Niet dat het opengaan van dat luik veel duidelijk maakte, want daarachter was een haast oneindige diepte verscholen. Waar gaat die put naar toe? John Locke gaat het uittesten, nadat hij niets meer van Kate Austen hoort.

Vaste kijkers zeggen dat je Lost even de tijd moet geven, voordat je er echt helemaal inzit. Waar. Maar je moet er wel de tijd voor hebben om elke vrijdagavond een aflevering te volgen. Gelukkig is er voor diegenen die dat niet hebben, een dvd-box verschenen. Voor de niet-kijkers wordt het dus krap, maar wie zijn best doet, kan vanavond klaarzitten om alsnog in Lost te vallen.

Lost, 21:30 uur, Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>