Brute datingshow op Veronica

DatingOp MTV heb je de datingshow Dismissed. Iemand gaat met twee mensen van het andere geslacht op date, en aan het einde wordt er eentje weggestuurd. Kort programma, en door dat spanningselement nog leuk om te zien ook. Veronica komt nu met een datingshow die nog een stapje verder gaat dan Dismissed. Want wanneer de kandidaat zijn date nu beu is, kan hij of zij gewoon heel grof ‘next!’ roepen, waarop zich meteen de volgende date aandient.
Inderdaad, een erg brute manier om iemand te zeggen, dat je hem of haar niet zo ziet zitten. Je moet wel een erg grote masochist zijn om je daar voor op te geven, of blaken van het zelfvertrouwen, ware het niet dat er voor de andere partij ook een goeie deal inzit. Dates die namelijk weggestuurd worden, worden per minuut uitbetaald. En de date die het langste de aandacht van de andere partij wist vast te houden, wordt voor de keuze gesteld: cashen of een tweede date?

Next, 19.55 uur, Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>