Peter R. de Vries weer eventjes regionaal misdaadverslaggever

Peter R. de VriesVoor de tweede keer in zijn carrière als misdaadverslaggever presenteert Peter R. de Vries zich als regionale televisiejournalist. De Vries heeft 50.000 brieven huis-aan-huis laten verspreiden in Zaandam, waarin hij de ontvangers oproept om naar zijn programma te kijken. Op die manier hoopt De Vries de moord op Milica van Doorn op te lossen.
Vorig jaar voerde De Vries al een soortgelijke actie uit in Gouda, voor de onopgeloste moordzaak op Mariëlla de Geus. Dat leverde toen veel reacties op, daarom herhaalt de misdaadverslaggever de actie nu.

De 19-jarige Milica van Doorn werd in 1992 vermoord in Zaandam. Verder zullen vier mannen uit die plaats in het televisieprogramma een test doen aan de leugendetector.

Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Peter R. de Vries overweegt overstap naar Talpa
- De langverwachte onthulling van Peter R. de Vries

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Peter R. de Vries weer eventjes regionaal misdaadverslaggever

  1. Eef

    Beste Peter,

    Sindskort ben ik begonnen met het lezen van boeken over Nederlandse criminelen. Ik heb jouw boek over de ontvoering van Alfred Heineken gelezen en ik vond het werkelijk een fantastisch geschreven boek. Ik houd niet van lezen maar dit boek ging bij wijze van in 1 adem uit. Ook merk ik dat jij een bijzondere blik hebt op de criminelen van nu en toen.

    Graag zou ik jou een paar vragen willen stellen over deze criminelen! Daarom zou ik het erg leuk vinden als ik met jou hierover zou kunnen mailen.

    Groetjes,
    Evert Marinus Kromjong

      /   Reply  / 
  2. Mark de Klerk

    Evert!

    ik weet wel waarom jij zoveel interesse hierin hebt!

    groeten van je oud-collega

    Mark de Klerk

      /   Reply  / 
  3. Mark de Klerk

    oh Peter!

    ik vind je echt een persoonlijkheid!. ga vooral zo door!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>